Categories: aktualno
      Date: jun 15, 2020
     Title: XVIII. Dnevi civilnega in gospodarskega prava
Tradicionalni strokovni simpozij XVIII. Dnevi civilnega in gospodarskega prava bo potekal v četrtek in petek, 24. in 25. septembra 2020, tokrat na Pravni fakulteti v Ljubljani in hkrati v obliki neposrednega prenosa prek videokonferenčne platforme Zoom.


Simpozij XVIII. Dnevi civilnega in gospodarskega prava bo potekal v četrtek in petek, 24. in 25. septembra 2020, na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, Poljanski nasip 2, Ljubljana in hkrati v obliki neposrednega prenosa prek videokonferenčne platforme Zoom.


Program simpozija bo sestavljen iz naslednjih sekcij:

Novela ZPP-E v praksi: vmesna bilanca
(vodja sekcije prof. dr. Aleš Galič)


Knjige FIDIC in njihova uporaba v praksi pri presoji gradbenih in projektantskih zadev
(vodja sekcije: prof. dr. Peter Grilc)


Okrogla miza: Vpliv pandemije na pogodbena razmerja
(moderator: prof. dr. Damjan Možina)


Aktualni problemi zavarovalne pogodbe
(vodja sekcije: prof. dr. Miha Juhart)


Družbena omrežja pred sodišči
(vodja sekcije: doc. dr. Matija Damjan)


Podrobnejši program v pdf obliki.

OMEJITEV ŠTEVILA UDELEŽENCEV IN MOŽNOST OGLEDA PREK SPLETNE PLATFORME: Zaradi izrednih ukrepov za obvladovanje epidemije COVID-19 in higienskih priporočil NIJZ je število udeležencev, ki bodo lahko fizično prisotni na simpoziju, omejeno.

Simpozij bo zato potekal tudi s sočasnim neposrednim prenosom preko platforme Zoom, ki bo dostopen samo prijavljenim udeležencem. Za udeležbo na spletni izvedbi simpozija priznavamo 20% popust na redno ceno kotizacije. Za udeležbo na spletnem simpoziju potrebujete internetno povezavo in zvočnike ter brezplačen program oz. aplikacijo Zoom (https://zoom.us/)

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Inštitut za primerjalno pravo pri Pravni fakulteti v Ljubljani, Poljanski nasip 2, 1000 Ljubljana,  telefon: 01/42 03 119,  faks: 01/42 03 120,  e-pošta: [email protected]

PRIJAVNICA v obliki spletnega obrazca (klik)
PRIJAVNICA v formatu docx (klik)


KOTIZACIJA

Kotizacija za fizično udeležbo na simpoziju znaša 330,00 EUR (brez DDV); samo za prvi dan: 260,00 EUR (brez DDV); samo za drugi dan: 210,00 EUR (brez DDV).  Kotizacija vključuje: gradivo, napitke in pogostitev med odmori ter po zaključku srečanja.

Kotizacija za spletni ogled simpozija znaša 264 EUR (brez DDV); samo za prvi dan: 208,00 EUR (brez DDV); samo za drugi dan: 168 EUR (brez DDV). Kotizacija vključuje dostop do spletnega prenosa simpozija preko videokonferenčne platforme zoom, gradiva v elektronski obliki in možnost zastavljanja vprašanj.

POPUSTI: 3 in več udeležencev = 10% popust, 5 in več udeležencev = 15% popust.

Prijave sprejemamo do 18. septembra 2020. Morebitne odjave morajo biti podane v pisni obliki najkasneje do 21. septembra 2020, sicer bomo zaračunali celotno kotizacijo.

Če bi zaradi poslabšanja epidemiološkega stanja izvedba simpozija v živo ne bila mogoča, bo izveden samo v spletni obliki, za kar bo vsem udeležencem priznan 20% popust na redno kotizacijo oziroma možnost odjave.